10 November 2011

Kenapa Blog / Website Korang patut dilawati?




Rasanya ramai yang ada pendapat sendiri tentang kenapa blog / website korang patut orang masuk..Macam BT sendiri, BT rasa orang patut masuk ke blog BT sebab selain menjual baju kurung, dan menawarkan perkhidmatan menempah baju kurung. BT juga menawarkan servis mendaftar UNIFI dan berkongsi info dan tips2 yang berguna untuk dikongsi bersama..(cewah..macam wat iklan blog sendiri dahkan..hehe). Tapi teringin jugak nak tau apa keistimewaan blog/website korang tu..Mana tau, mungkin banyak info dan keperluan yang kita leh kongsi sama2.Sape2 yang sudi tu, lehla share slain utk BT mungkin utk orang lain juga..Jangan lupa sertakan sekali blog link anda..Selamat berkongsi guys..

4 comments:

  1. Sb kt website serbaserbiz ada byk jam replika berkualiti dgn harga yg rendah..

    ReplyDelete
  2. kerana blog saya ada sesuatu yang perlu anda dengarkan....

    ReplyDelete
  3. karena blog saya berisi informasi yang mungkin saudara cari

    ReplyDelete

Terima Kasih..

UNIFI

Photobucket


DAFTAR UNIFI PERCUMA JAM!!!

Anda ingin mendaftar UNIFI tetapi tidak tahu bagaimana caranya?


Disini saya akan terangkan serba sedikit cara² untuk mendaftar.

1. Cara yang paling mudah hanya isi borang di link bawah ini :

BORANG DAFTAR UNIFI

2. Apa yang diperlukan untuk mendaftar?
-ic photostat,alamat pemasangan,dan no telefon.

3. Sekiranya pendaftaran anda berjaya, UNIFI akan dipasang di tempat anda dari 5 - 14 hari bekerja mengikut pakej yang anda ambil.

4. Satu utas jam tangan akan diposkan ke alamat anda secara PERCUMA!!!.

Berminat?Sebarang pertanyaan boleh direct emel ke busanatania@gmail.com atau hubungi 0123636312.

BAJU KURUNG

TEMPAHAN BAJU KURUNG ONLINE

Berminat untuk menempah baju kurung mengikut saiz anda sendiri dan malas nak keluar untuk ke kedai jahit? Saya menawarkan perkhidmatan khusus untuk pelanggan seperti anda.


(Hanya meneerima tempahan baju kurung pesak gantung dan baju kurung traditional sahaja)

Cara²nya senang sahaja klik link di bawah untuk maklumat lanjut >>TEMPAHAN BAJU KURUNG

Followers

Search This Blog

Loading...