07 November 2011

Cas Phone Tanpa Charger




Menarik tak entri kali ni..Tapi yang ni kita hanya guna pakai time kecemasan je ye..Okla, pasti ada dikalangan kita benda ni pernah terjadi. Time ada hal penting or emergency, time tula bateri phone nak kong..Eii..tentu geramkan.. Cara dia mudah je, amik bateri phone korang dan gosok kat baju or seluar selama 3-5 minit sampai bateri tu panas sikit..Motif?? pada dasarnya, apabila bateri di tempat sejuk lebih cepat kapasiti bateri akan dikurangkan. Lepas dah gosok tu masukkan bateri balik dan gunala secepat yang mungkin sebab dia hanya dapat bertahan selama 2 minit je..So..Selamat mencuba..

3 comments:

  1. biar betik.hahah..takutla nk cuba

    ReplyDelete
  2. hehe...BT try boleh xtau yg korg punya mcm mn..sape2 yg dah try tu leh la share sama2..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih..

UNIFI

Photobucket


DAFTAR UNIFI PERCUMA JAM!!!

Anda ingin mendaftar UNIFI tetapi tidak tahu bagaimana caranya?


Disini saya akan terangkan serba sedikit cara² untuk mendaftar.

1. Cara yang paling mudah hanya isi borang di link bawah ini :

BORANG DAFTAR UNIFI

2. Apa yang diperlukan untuk mendaftar?
-ic photostat,alamat pemasangan,dan no telefon.

3. Sekiranya pendaftaran anda berjaya, UNIFI akan dipasang di tempat anda dari 5 - 14 hari bekerja mengikut pakej yang anda ambil.

4. Satu utas jam tangan akan diposkan ke alamat anda secara PERCUMA!!!.

Berminat?Sebarang pertanyaan boleh direct emel ke busanatania@gmail.com atau hubungi 0123636312.

BAJU KURUNG

TEMPAHAN BAJU KURUNG ONLINE

Berminat untuk menempah baju kurung mengikut saiz anda sendiri dan malas nak keluar untuk ke kedai jahit? Saya menawarkan perkhidmatan khusus untuk pelanggan seperti anda.


(Hanya meneerima tempahan baju kurung pesak gantung dan baju kurung traditional sahaja)

Cara²nya senang sahaja klik link di bawah untuk maklumat lanjut >>TEMPAHAN BAJU KURUNG

Followers

Search This Blog

Loading...